• Goud voor China Palace op WK “Chinese Cuisine 2015”

WK Chinese CuisineTwee Nederlandse chef-koks, Jim Jin van China Palace op Winkelcentrum Emiclaer en Hu Hong Zhang Alexander, hebben in de week van 24 tot en met 31 maart met groot succes deelgenomen aan het 24e wereldkampioenschap Chinese Cuisine 2015 in Shanghai. Zij namen de gouden medaille mee naar huis!

Aan dit kampioenschap, dat behoort tot de belangrijkste in de wereld van de Aziatische gastronomie, hebben 148 teams uit de hele wereld deelgenomen. Dit door de World Association of Chinese Cuisine (WACC) georganiseerde wereldkampioenschap voor Chinese kookkunst is een groot internationaal culinair evenement, waarbij verschillende organisaties, partners en professionals samenwerken met het doel de top chefs van de Aziatische keuken zo goed mogelijk op de internationale markt te positioneren.

Jim Jin en Hu Hong Zhang Alexander hebben hun gouden medaille gewonnen in de categorie ‘individueel’. Ze moesten in betrekkelijk korte tijd, slechts 3½ uur, een zes-gangen menu bereiden.

Deel:
Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail to someonePrint this page